2018-03-23 16:43:53• hírek • Oszkó Viktória

Nyolcadik alkalommal emlékeztek Bartók Bélára

Szavalattal, népdallal, hegedűjátékkal és egy izgalmas előadással emlékeztek a Bartók Béla Egyesület a névadó zenei zseni születésnapjára.

Ezúttal március 23-án, pénteken este 17:00 órára gyűltek össze az előadók és érdeklődők a Szatmárnémeti Művészeti Iskolában, a Ioan Slavici utca 6. szám alatt. A Bartók Béla Hagyományőrző Egyesület nyolcadik alkalommal szervezte meg a Bartók Emlékestet. 



Az egyesület a Művészeti Iskolával közösen szervezte a programot, így az oktatási intézmény tehetségei közül is volt, aki hangszert ragadott. Az esemény a Bartók Kórus fellépésével kezdődött. Az ünnepélyes nyitóbeszéd után, amelyet Bertók Béla, az egyesület elnöke tartott, hamar színpadra is álltak a fellépők.


Dr. Coca Gabriela, a BBTE Zeneakadémiájának tanára verssel és összefoglalóval készült a különleges alkalomra, Papp Beáta és Papp Razvan operaénekesek és énektanárok pedig énekhangjukkal  kápráztatták el a közönséget. Fellépett Székely Alpár hegedűművész, Dula András brácsaművész és Blaskó Balázs zongoraművész is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: